Loša vest za gledaoce turske serije Yali Capkini

Serija Yali Capkini je apsolutni rekorder ove sezone kada je u pitanju gledanost. Jedini projekat koji pored ove serije može da se pohvali dvocifrenim rejtingom je Gonul Dagi.

Loša vest za gledaoce turske serije Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Ipak, serija Yali Capkini ima bolji rejting i od tog projekta! Ono što je još važnije je da se visok rejting nastavlja, čak i raste iz epizode u epizodu. Za to je zaslužna i kvalitetna i zanimljiva radnja i priča. Podjednake zasluge pripadaju i glavnim glumcima.

Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su po godinama mladi glumci, ali glume kao da imaju decenije iskustva iza sebe. Sjajan su par na TV ekranima i osvojili su miliona srca fanova. Mertov lik iako ponekad ume i da iznervira gledaoce je samo dokaz koliko je ovaj mladi glumac talentovan i dobar u svom poslu.

 Gledaoci željno čekaju petak i nove epizode. Već za dva dana, u petak 30. decembra nas očekuje nova, nema sumnje zanimljiva epizoda ove turske serije. Dok se mnogi pitaju šta nas to čeka u novoj epizodi, stigla je loša vest za fanove ovog projekta. U pitanju je informacija koja će možda neke i rastužiti. Nakon epizode koja će biti emitovana u petak, 30. decembra sledi pauza oko Nove godine. Nakon ovog, naredna dva petka neće biti nove epizode.

Verujemo da će mnogima nedostajati Ferit i Seyran tokom ovog perioda, ali isto tako i da nas po povratku serije na TV ekrane očekuju nove, zanimljive avanture ovog para. Dakle u petak ih gledamo, a zatim nakon toga dva petka neće biti novih epizoda...

NOVO - Ece Dizdar u seriji Sipahi / Spahije

By: TV Exposed