Ece Dizdar u seriji Sipahi / Spahije

Turska glumica Ece Dizdar potpisala je ugovor za rad u novom projektu. Glumica se priključila TV seriji koja je nedavno počela i još uvek se bori za svoje “mesto pod suncem”.

Ece Dizdar u seriji Sipahi / Spahije

Foto Credits: DiziCentral

Lepa vest za fanove glumice Ece Dizdar. Glumica se priključila glumačkom kadru nove turske serije Sipahi / Spahije. Poznato je i to da će se njen lik u seriji zvati Narin, a ostaje da vidimo koliko će biti značajna u nastavku, odnosno novim epizodama ovog projekta.

U pitanju je dvadeset i četvrti projekat u glumačkoj karijeri Dizdar. Prethodnu ulogu imala je u TV seriji Gizli Sakli gde je tumačila lik Nehir. Mnogi je znaju kao Feyzu iz serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka i Beril iz projekta Yetis Zeynep. Pojavila se i u serijama Hekimoglu, Alef, Fi. Starije generacije pamte njenu ulogu Melde iz TV serije Gunesi Beklerken. Prvu ulogu imala je u TV seriji En Son Babalar Duyar, 2002. godine kada je u 159 epizoda glumila Selin.

Glavne uloge u novoj seriji u kojoj ćemo gledati Ece Dizdar tumače Ozge Gurel i Kaan Yildirim. Takođe, veoma značajnu ulogu u projektu ima i Kerem Alisik. Serija Sipahi / Spahije je u centar pažnje došla svojom radnjom, ali pre početka emitovanja. Mnogi su odmah istakli da serija deli osnovu radnje sa serijom Teskilat / Organizacija i nisu baš bili oduševljeni tom idejom. Za sada serija nije ostvarila neki zapažen uspeh. Da li će, ostaje da vidimo u narednim epizodama….

View this post on Instagram

A post shared by ece dizdar (@ecedizdar)

NOVO - Ozge Ozpirincci ne krije svoju ljubav

By: TV Exposed