Kraj za seriju Ego!

Potvrđena je vest o finalu još jedne turske TV serije. Ovog puta reč je o seriji Ego, koja je počela sa velikim očekivanjima...

Kraj za seriju Ego!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Serija Ego je najavljena dosta optimistično. Mnogi su pre početka ovog projekta pričali i pisali o tome da su Melisa Asli Pamuk i Alperen Duymaz jedan od parova koje čekaju sa najvećim uzbuđenjem. Osnova za to je postojala u činjenici da su njih dvoje već saradjivali u seriji Sudar i tada pobrali mnoge simpatije.

Njihov novi projekat se nakon početka emitovanja ipak nije mnogo isticao, rejting je bio nešto niži i gledaoci su strahovali za budućnost serije.

Razlog za brigu je posebno predstavljala činjenica da se serija Ego emituje na Fox TV-u, koji je poznat po tome da ne daje mnogo šanse serijama. Polagane su nade u prodaju projekta u inostranstvu, ali po svemu sudeći to nije bilo dovoljno.

Kraj u 13. epizodi

Finale serije Ego će biti u epizodi 13, glasi informacija koja je potvrđena. Ta epizoda će biti emitovana 14. maja.

Dakle došli smo do kraja još jednog projekta kada su u pitanju turske TV serije. Projekat Ego nije ostvarivao neke zapažene rezultate gledanosti i bilo je jasno da neće izgurati i opstati. Mnogi su delili mišljenje da je samo pitanje kada će biti finale a sada smo i to saznali.

Dakle, sredinom maja se opraštamo od ovog projekta, koji je makar po glumačkom kadru obećavao mnogo. Fox TV je krenuo sa ukidanjem serija sa niskim rejtingom i postoji mišljenje da su tek počeli...

Da li je tako, ostaje da vidimo u narednom periodu.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - U kom pravcu će otići priče Hume i Zipkina u seriji Ates Kuslari?!

By: TV Exposed