Sarp Apak o planovima za budućnost

Turski glumac Sarp Apak privukao je pažnju likom Mahira, kojeg je igrao u TV seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine.

Sarp Apak o planovima za budućnost

Foto Credits: DiziCentral

Nakon dugogodišnjeg učešća u komedijskim ulogama, obožavatelji su smatrali da je uspešan nastup glumca u dramskom projektu i seriji Kaderimin Oyunu bio veoma impresivan.

Sarp Apak je izneo neka zapažanja o turskoj industriji bioskopa i TV serija. Rekavši da su njihove glumačke izvedbe dobre, Apak je upotrebio izuzetne izraze o scenariju. Sarp je rekao:

Imamo mnogo komičara, imamo mnogo glumaca, imamo reditelja. Imamo samo jedan nedostatak scenarista, generalno na nacionalnom nivou. Sve dok scenaristi odrastaju, imamo čudnu situaciju.“.

Objašnjavajući da će krajem maja biti na snimanju nastavka filma Olumlu Dunya, glumac je naveo da se pripremne pripreme nastavljaju. Prva verzija filma Olumlu Dunya snimljena 2018. godine privukla je veliku pažnju.

Sarp Apak, koji se pojavio na istom setu u prvom filmu sa imenima kao što su Feyyaz Yigit, Irem Sak, Dogu Demirkol, Ahmet Mumtaz Taylan, Alper Kul, dao je sledeće informacije o projektu:

„Verovatno idemo ponovo na set krajem meseca, trenutno se pripremamo. Pretpostavljam da ćemo završiti do sredine jula. Ako se ne promeni, sastaćemo se sa našom publikom u novembru i decembru. Veoma smo uzbuđeni, jako mi se dopao scenario. Drugi filmovi su rizični. Pročitao sam scenario 3 puta sa zadovoljstvom. Ulazim na set sa velikim entuzijazmom.”.

Druga sezona serije na čekanju

Apak, koji je takođe učestvovao u TV seriji pod nazivom Organizasion Bizim Isimiz / Organizacija je naš posao na digitalnoj platformi Tabii, TRT-a, rekao je da su završili prvu sezonu i da će drugu sezonu snimati nakon snimanja filma. Glumac je dodao:

„To je na diskreciji publike. Stigla je prva sezona, polako počinjemo da dobijamo reakcije. Dobijamo pozitivne povratne informacije. Nadam se da će se i publika povećati“.

View this post on Instagram

A post shared by Sarp Apak (@sarpapak)

NOVO - Bahar Sahin potvrdila da će serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca dobiti sezonu 2!

By: TV Exposed