Bahar Sahin potvrdila da će serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca dobiti sezonu 2!

Bahar Sahin je jedno od imena u akcionoj seriji pod nazivom Tetikcinin Oglu / Sin strelca.

Bahar Sahin potvrdila da će serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca dobiti sezonu 2!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je privukla pažnju likom Sibel, vratila se na setove posle duže pauze.

Bahar Sahin je imala veliki uspeh, posebno sa likom Ceren u seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, koja se emitovala 2019. i 2020. godine.

Glumica, koja je imala nesreću sa serijom Gulumse Kaderine koja je trajala samo pet epizoda, privukla je pažnju 2023. drugačijim likom u TV seriji Tetikcinin Oglu. Timucin Esen, Sevket Coruh i Genco Ozak igraju glavne uloge u TV seriji Sin Strelca, koja se snima u Bodrumu.

Iako je prvih nekoliko epizoda serije dobilo dobre ocene, kasnije ispodprosečne ocene uplašile su mnoge gledaoce zbog mogućnosti ranog finala. Publika je veoma radoznala i za sudbinu serije, u kojoj se prikazuju akcioni i uspešni glumački nastupi.

Odmor tokom leta

U ovom trenutku, reči Bahar Sahin su veoma prijatne i ohrabrujuće. Znajući da je Fox TV rano donosio konačne odluke zbog niske gledanosti mnogih svojih serija i da nisu bili mnogo strpljivi u tom pogledu, gledaoci su bili zabrinuti i za TV seriju Tetikcinin Oglu / Sin Strelca. Međutim, Bahar Sahin je rekla da su snimili 8 epizoda i završili sezonu i da će nastaviti u narednoj sezoni.

Glumica je rekla: „Završili smo, ušli smo u finale sezone. Snimili smo 8 epizoda. Nadamo se nastavku sezone”.

Uz ove reči Bahar Sahin, odahnuli su i obožavaoci serije. Odluka Fox TV-a da nastavi ovako efikasan ali nezadovoljavajući projekat u pogledu rejtinga takođe se može smatrati pravim korakom.

Sahin je objasnila da je srećna u Bodrumu i da mnogo voli svoj lik i tim ovog projekta. Nakon finala sezone, Bahar je objasnila da je bilo projekata o kojima je razgovarala za letnji termin, ali ništa nije postalo jasno, i izjavila da pravi planove za odmor.

Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Asli Tandogan se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed