Ekin Koc i zanimljivosti o njegovoj karijeri i životu

Ekin Koc je turski glumac i muzičar. Rođen je 2. juna 992. godine u Manavgatu, Turska.

Ekin Koc i zanimljivosti o njegovoj karijeri i životu

Foto Credits: Haberler

Evo nekoliko zanimljivih činjenica o njemu:

Obrazovanje: Ekin Koc je napustio Antaliju da studira poslovnu administraciju (na engleskom) na Univerzitetu Bilgi u Istanbulu.

Takođe je započeo onlajn studije sociologije sa 2. godine.

Glumačka karijera: Njegov prvi film bio je Senden Bana Kalan, adaptacija korejskog filma Prva milionerska ljubav. U ovom filmu, ona igra glavnu ulogu Ozgur Arica i dobila je specijalnu nagradu Ayhan Isik Igrao je i ulogu Mehmeda, jednookog vojnika, u britanskom filmu Ali i Nino, koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Sandensu. Glumio je u filmu Bizim Icin: Sampion, zasnovanom na životnoj priči džokeja Halisa Karataša.

Takođe je bio producent i glumac u kratkom filmu App. Učestvovao je na Kanskom filmskom festivalu sa filmovima Okul Tirasi, Kurak Gunler i kratkim filmom Buyuk Vluzuk .

Prva uloga u seriji Sana Bir Sir Verecegim

Serije: Prvu i glavnu ulogu ostvario je u fantastičnoj seriji Sana Bir Sir Verecegim, gde je igrao mladića sa snagom nevidljivosti po imenu Tilki – Kivanc Gundogdu. Ova uloga mu je donela veliki uspeh i partnerstvo sa glumicom Demet Ozdemir.

Postao je međunarodno poznat po ulozi Sultana Ahmeda I, 4. sultana Osmanskog carstva, u seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem, koja je zasnovana na istinitoj priči.

Takođe je igrao u serijama Hayat Sirlari kao Burak Ozer i Uyanis: Buyuk Selcuklu kao Ahmed Sencer, seldžučki vladar Horasana .

Ekin Koc je talentovani glumac čija harizma i profesionalizam osvajaju srca gledalaca širom sveta.

View this post on Instagram

A post shared by Ekin Koç (@ekocofficial)

NOVO - Uzbuđenja u seriji Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze ne prestaju!

By: TV Exposed