Počelo snimanje turske serije Boru 2039 / Vuk 2039

Turska serija Boru / Vuk privukla je pažnju publike svojom radnjom. Ova vojna serija se posebno dopala muškoj populaciji.

Počelo snimanje turske serije Boru 2039 / Vuk 2039

Foto Credits: Blu TV

S obzirom na kvalitetan glumački kadar i dobru radnju mnogi su iščekivali i nastavak. Serija će dobiti nastavak ali ne onakav kakav je očekivano.

Boru 2039 / Vuk 2039 je  nastavak serije Boru, čija će radnja biti smeštena u budućnosti. Na ovom projektu će raditi veliki broj stručnjaka za postprodukciju i za samo snimanje. Cilj je da serija izgleda što približnije holivudskim hitovima. Priznaćete, nimalo lako zadatak.

Režiser ove serije je Can Emre a Boru 2039 će biti emitovana na digitalnoj platformi Blu TV. Njemu će u radu pomagati i Ahmet Atalay koji je radio na svetski poznatim filmovima kao što su Mission Impossible i Transformersi. Vest o početku snimanja ovog projekta potvrdila je sama digitalna platforma. Planirano je da bude snimljeno i emitovano šest epizoda serije Vuk 2039 koje će trajati po 45 minuta.

Emitovanje ove serije bi trebalo da počne do kraja ove kalendarske godine. Serija će pratiti vojni tim i imati više glavnih protagonista. Jednu od glavnih uloga će tumačiti Dogan Bayraktar. Radnja serije će se odvijati 25 godina nakon dešavanja iz prve sezone.

NOVO - Engin Akyurek u novoj seriji

 By: Milt-TV Exposed