Svađa Hande Ercel i Demet Ozdemir?! Nije istina!

Turska štampa je donela senzacionalan naslov – Demet Ozdemir i Hande Ercel su se posvađale! Odmah da kažemo, to vrlo verovatno nije istina, ali da ima nekih problema – ima.

Svađa Hande Ercel i Demet Ozdemir?! Nije istina!

Foto Credits: DiziCentral

Demet Ozdemir trenutno prolazi kroz ne baš lak period u životu. Raskinula je sa momkom, Oguzhanom Kocom nakon godinu dana, a uz to Hande Ercel je postala znatno popularnija od nje. O tome najbolje govori broj pratilaca koje Ercel ima, ali možda to i nije toliko bitno koliko činjenica da Hande dobija znatno veći broj ponuda za posao.

Poslednja u nizu je ponuda koju je Ercel dobila od digitalne platforme Disney Plus. Ozdemir jednostavno ne uspeva da pronađe odgovarajuću ulogu i to već postaje problem za karijeru ove sjajne glumice.

Nakon što je Hande potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom, prema pisanju turskih medija Demet Ozdemir je odlučila da je otprati sa Instagrama. Ovo je verovatno još jedna da budemo blagi neistina turskih medija.

Njihovi fanovi tvrde da se ove dve turske glumice nikada nisu ni pratile na Instagramu. Putevi Demet i Hande se nikada nisu ni ukrstili, pa se njih dve jednostavno skoro ni ne poznaju. Jedina zajednička stvar koju imaju je ista glumačka agencija. Agencija ID Iletisim je poznata po tome da u medijima privlači pažnju na svoje glumce, pa ne bi čudilo i da je ovo zapravo i konstrukcija glavnog menadžera agencije Ayse Barim. Kako tvrde pojedini izvori, ovo ne bi bilo prvi put da iz te agencije ali i drugih krenu takve priče o navodnim svađama i sukobima.

Fanovi se pitaju zbog čega popularni glumci trpe takve stvari od svojih menadžera i agencija. Razlog leži u tome da nije baš jednostavno napustiti glumačku agenciju, a kao primer navode se problemi koje trenutno ima Elcin Sangu. Uz to, ID Iletisim je jedna od najvećih agencija na tržištu i ona koja svojim članovima pruža veoma profitabilne ugovore.

NOVO - Can Nergis u novoj seriji

 By: Milt-TV Exposed