Evo šta nas očekuje u petoj sezoni serije "Ubice mog oca"

Emitovanje četvrte sezone serije “Ubice mog oca” završeno je pre nekoliko dana. Sama završnica je donela dosta uzbuđenja, poslednja scena u kojoj se vrši atentat na Aleksandra (Vuk Kostić) ostavila je gledaoce u neizvesnosti. Snimanje novih epizoda serije obično bude tokom letnjih meseci,. To može da znači da će peta sezona “Ubica mog oca” krenuti ...

Evo šta nas očekuje u petoj sezoni serije "Ubice mog oca"

Emitovanje četvrte sezone serije "Ubice mog oca" završeno je pre nekoliko dana.

Sama završnica je donela dosta uzbuđenja, poslednja scena u kojoj se vrši atentat na Aleksandra (Vuk Kostić) ostavila je gledaoce u neizvesnosti.

Snimanje novih epizoda serije obično bude tokom letnjih meseci,. To može da znači da će peta sezona "Ubica mog oca" krenuti sa emitovanjem u 2021. godini.

Ono što se zna o petoj sezoni je da nas ona vraća u prošlost. Biće prikazano kako je izgledao život Mileta Jakovljevića, Aleksandrovog oca. Prema rečima scenariskinje Nataše Drakulić, biće prikazani razlozi zbog čega se Aleksandar nikada nije oporavio od gubitka oca.

U petoj sezoni ćemo sigurno gledati Vuka Kostića, Tihomira Stanića, Mirjanu Karanović, a još uvek nije poznato ko će igrati lik Mileta Jakovljevića.

By: TV Exposed