Ilay Erkok promenila imidž zbog nove serije (FOTO)

Mlada turska glumica Ilay Erkok rođena je u Istanbulu 1993. godine, a na snimanjima je od 2014. godine.

Ilay Erkok promenila imidž zbog nove serije (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Ilay Erkok se prvo pojavila u TV serijama Inadina Ask i Hayatimin Aski i tim projektima počela da gradi svoju glumačku karijeru. Uloga koja je Ilay Erkok učinila popularnom širom sveta bila je ona u TV seriji Hercai, u kojoj je učestvovala između 2019. i 2021. godine.

Mlada glumica, koja je upamćena po svom liku Yaren iz ovog projekta, naišla je na aplauze i pohvale, a zahvaljujući uspehu serije u inostranstvu, uspela je da pronese svoje ime i van granica Turske. Glumica, koja će igrati lik Gulendam u novoj dramskoj seriji Fox TV-a pod nazivom Gulcemal, deluje veoma uzbuđeno zbog svoje nove uloge.

Dok je počelo snimanje ove nove TV serije, Ilay Erkok se sastala sa svojim kolegama i prijateljima na setu. Glumica, koja je takođe podelila svoj novi imidž na društvenim mrežama, osvojila je divljenje svojih fanova. Erkok, koja je napravila značajne promene u kosi za svoju novu ulogu, teško je prepoznala neke od svojih pratilaca jer je poprimila potpuno drugačiji izgled. Glumica, koja privlači pažnju smeđom kosom u seriji Hercai, pažnju će privući svojom brineta verzijom u seriji Gulcemal.

U narednom periodu se očekuje i datum premijere ove nove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by İlay Erkök (@ilayerkok)

NOVO - Simay Barlas privlači sve više pažnje novim likom

By: TV Exposed