Serija Senden Daha Guzel najgledanija na internetu!

Niska gledanost turskih televizijskih serija ovog leta postala je najvažnija tačka dnevnog reda sezone. Ocene letnjih serija, koje su ekranizovane ogromnim tvrdnjama i sjajnim glumcima, veoma su niske.

Serija Senden Daha Guzel najgledanija na internetu!

Foto Credits: IMDB

Međutim, neke od serija pokazuju veliki uspeh na Youtube-u. Već smo usred letnje sezone i možemo svoditi prve utiske. Gledanost novih TV serija iznenadila je sve. Uprkos veoma dobrim pričama i ambicioznim imenima, skoro sve serije dobijaju ocene znatno ispod proseka.

Iako je gledanost tako mala, letnje serije su zaista poprilično uspešne na Youtube. Epizode ​​i promocije serije gledaju stotine hiljada, pa čak i milioni ljudi na ovom servisu. Serija koja je počela ovog leta a ima najviše pretplatnika na Youtube kanalima serija je Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Youtube kanal serije Fox TV-a, u kojoj glavne uloge igraju Cemre Baysel i Burak Celik, dostigao je približno 600 hiljada pratilaca. Seriju Duy Beni / Čuj me, na ovom servisu prati više od 500 hiljada pretplatnika, a Tozluyaka nešto više od 400 hiljada pretplatnika. Kanal sa najmanje pretplatnika je Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja se emituje na TRT 1.

Stope gledanja epizoda i promocija TV serije na Youtube-u takođe pokazuju veliki kontrast sa ocenama. Na primer, serija Tozluyaka je prva u gledanosti, iako ima rezultate ispod proseka na ovom servisu. Razlog je taj što su turske letnje serije generalno nisko ocenjene. Međutim, stopa gledanja prve epizode ​​Tozluyake na Youtube-u dostigla je 7,5 miliona. Izvanredan je detalj da je broj pregleda druge epizode ​​dostigao 6 miliona.

Slična situacija se doživljava i u seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Prva epizoda serije ove turske serije gledana je više od 10 miliona puta.

NOVO - Čeka nas još samo finale serije Destan?!

By: TV Exposed