Evo kada će se venčati Demet Ozdemir i Oguzhan Koc

Demet Ozdemir je u poslednjih nekoliko godina postala jedna od najpopularnijih turskih glumica. Zbog toga svaka vest o njenom privatnom ili poslovnom životu privuče dosta pažnje.

Evo kada će se venčati Demet Ozdemir i Oguzhan Koc

Foto Credits: RiriNano

Može se slobodno reći da Demet Ozdemir ima sreće na oba polja. U poslednje vreme je imala nekoliko uspešnih projekata u karijeri, a zadnji u nizu je Netflixov film Ask Taktikleri | Ljubavna taktika. Demet je u tom projektu tumačila glavnu ulogu, a njen partner u filmu je bio Sukru Ozyildiz.

Nakon tog projekta koji će dobiti i svoj drugi deo, Ozdemir je počela sa radom na Disney Plus seriji pod nazivom Izmedju sveta i mene. Ova nova turska serija već privlači dosta pažnje i ne bi bilo iznenadjenje da postane pravi hit. Datum premijere ove digitalne serije će biti poznat u narednom periodu. U privatnom životu, Demet proživljava možda i najlepše dane u životu. Glumica je verena od strane muzičara Oguzhana Koca.

Demet Ozdemir i njen izabranik će se u narednim mesecima venčati i to na lokaciji Six Sences Kocatas Mansions u Istanbulu, gde je Oguzhan i zaprosio svoju voljenu. Preliminarni datum venčanja je negde nakon završetka snimanja drugog dela pomenutog filma Ask Taktikleri. Snimanje nastavka ovog popularnog turskg filma se očekuje u toku jula.

Bez obzira što je Demet jedno od zvaničnih lica Disney Plusa u Turskoj, glumica će ispuniti svoje obaveze prema Netflixu i snimiti drugi deo filma. Razlog za to leži u činjenici da je ugovor sa Netflixom potpisan pre onog sa Disney Plusom.

Ono u šta nema sumnje je to da će njeni fanovi uživati i u novoj seriji i novom filmu, koji nas očekuju u narednom periodu.

NOVO - Burak Ozcivit proglašen krivim na sudu ali je dobio neobičnu kaznu!

By: TV Exposed