Feyza Civelek o kritikama koje dobija zbog Nilay

Iza nas je ostalo 25 epizoda u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se petkom uveče susreće sa publikom na TV ekranu Show TV-a, a Feyza Civelek, koju smo gledali i gledamo kao Nilay u priči, bila je jedno od imena koje je privuklo pažnju.

Feyza Civelek o kritikama koje dobija zbog Nilay

Foto Credits: Internet Haber

Lik Nilay, koji je dobio velike kritike nekih gledalaca u priči u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, jedan je od konfliktnih likova serije i ima veoma poseban značaj za scenariste u smislu razvlačenja priče.

Očekuje se i da će scenaristi ozbiljno poraditii na liku Nilay nakon što je Nursema došla do izražaja i njen značaj postepeno opadao.

Feyza Civelek, iako je uspešno tumačila svoju ulogu, takođe se našla na metama komentara gledalaca.

Voli Dogu

Glumica je o reakcijama koje je dobila na društvenim mrežama progovorila sledećim rečima:

„Mnogi vole Nilay i mnogi je ne vole. Mnogima je Nilay čudna. Turci upoređuju seriju sa stvarnošću. Prijatelji, kažem vam odavde, ja nisam Nilay, ja sam Feyza. Nisam u poziciji da privučem bilo koga. Volim Dogu, u dobrim sam odnosima sa Silom Turkoglu.”.

Ovim rečima se podrazumeva da je Feyza Civelek bila pogodjena činjenicom da je publika na društvenim mrežama kritikovala lik Nilay i davala negativne komentare o glumici.

Ipak, nije prvi put da gledaoci mešaju seriju i stvaran život…

NOVO - Topi se led između Resata i njegovog sina u seriji Omer

By: TV Exposed