Topi se led između Resata i njegovog sina u seriji Omer

Privlačeći pažnju svojom pričom koja ljubav suprotstavlja svim nemogućnostima i snažnom glumačkom postavom, serija Omer će u ponedeljak, 15. maja u 20.00h biti na Star TV-u, svojom novom epizodom.

Topi se led između Resata i njegovog sina u seriji Omer

Foto Credits: IMDB

Čini se da je Sureyya odlučna da se osveti Omeru, što će privući dosta pažnje na novu epizodu. Tema nove epizode serije ​​Omer, koja će biti prikazana u ponedeljak, 15. maja, je sledeća:

Gamze konačno kaže Erdalu da želi da ode. Ovaj iznenadni razvoj događaja navodi Erdala da još jednom razmisli o Sureyyinim navodima o Omeru i Gamze. Saznavši da je Gamze raskinula sa Erdalom, Sureyya poludi kada vidi da su njene sumnje tačne i odlučuje da se osveti Omeru.

Dok se bori sa problemima koje stvara njen suprug, Nisa, koja pokušava da pomogne Omeru, doživljava veliki šok kada naiđe na Zerrin na mestu koje nikada nije očekivala. Nisa, koja kaže Hakanu da želi razvod, bespomoćna je dok je muž nastavlja da je ucenjuje.

Otkrivene Sureyyine laži

Resat, koji je više puta bio razočaran Omerom, duboko uzdahne kada sazna da su Sureyyine tvrdnje lažne. Iako ovaj razvoj događaja topi led između njega i njegovog sina, Sureyyino kontinuirano okrivljavanje je najveći test pred njima.

Dok se Omer i Gamze bore da ostanu jaki zajedno uprkos svemu, oboje će morati da se suoče sa uljezima koji dolaze u njihovu kuću. Dakle, mnogo dešavanja i uzbudljiva epizoda je pred nama.

Uspešni reditelj Cem Karci sedi u rediteljskoj fotelji TV serije Omer, čiju produkciju preuzima kompanija OGM Pictures, a Gulizar Irmak piše scenario.

Podsećamo, projekat Omer je na Star TV-u svakog ponedeljka u 20:00 sa svojom novom epizodom.

NOVO - Leyla Tanlar i Burak Dakak uživaju u ljubavi!

By: TV Exposed