Leyla Tanlar i Burak Dakak uživaju u ljubavi!

Idemo korak po korak ka finalu serije Guzel Gunler / Dobri dani, koja se susreće sa publikom na Show TV-u.

Leyla Tanlar i Burak Dakak uživaju u ljubavi!

Foto Credits: Internet Haber

Na snimanju serije Guzel Gunler / Dobri dani, u kojoj je do sada emitovano 22 epizode, u martu se pojavila ljubav dvoje mladih glumaca. Govorimo o Buraku Dakaku i Leyli Tanlar.

Ljubav njih dvoje, koji je u priči serije igraju likove Selme i Mihrana, pojavila se prošlog meseca kada su ih ugledali ruku pod ruku. Razumelo se da se zbližavanje koje je između njih dvoje počelo nakon susreta na setu pretvorilo u ljubav.

Serija Guzel Gunler, pak, ide korak po korak ka finalu. Izneta je tvrdnja da će serija, koja je do sada imala 22 epizode, završiti u 26. epizodi.

Kraj serije

Izvesno je da će se serija, u kojoj se nalaze značajna imena poput Binnur Kaye, Zeynep Camci, Ecem Erkek i Olguna Tokera, oprostiti 26. epizodom, koja će biti emitovana u nedelju, 11. juna.

Leyla Tanlar i Burak Dakak, koji su svoju ljubav počeli da žive pred očima javnosti i pokazuju opušten stav pred kamerama, objavili su da se serija bliži svom kraju.

U seriji će se likovi Mirhana i Selme venčati, informacija je koja je pomalo slučajno izašla iz usta glumaca.

Leyla Tanlar je rekla: „Za nas je sve u redu. Sada je skoro pri kraju. Skoro je vreme za finale". Tanlar i Dakak kako su i sami rekli će uzeti odmor na neko vreme tokom leta i neće odmah započeti novi projekat.

NOVO - Približavamo se finalu sezone serije Cop Adam

By: TV Exposed