Približavamo se finalu sezone serije Cop Adam

Serija Cop Adam / Čiča Gliša, koja se emituje sredom uveče, bila je jedna od izuzetnih produkcija Star TV-a ove sezone.

Približavamo se finalu sezone serije Cop Adam

Foto Credits: IMDB

Svaka nova epizoda ove TV serije, u kojoj glume Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu, počela je da čini publiku još radoznalijom.

Dok se misteriozna atmosfera odražava u trejleru objavljenom iz 21. nove epizode, fanovi serije očekuju da se scene lika Peri kod psihijatrice uvećaju i da se oporavi pričajući sve što joj se dogodilo.

Ljubitelji turske serije Cop Adam / Čiča Gliša zamalo da ove psihijatrijske scene stave na najvažniju tačku za nastavak priče.

Gledaoci ove turske serije, koji žele da Peri ispriča sve kroz šta je prošla i izađe iz ovog procesa kao bolja osoba, izlečena, gotovo su zaključani u ovom pitanju. Iako scenarista ne zna kakav će proces u potpunosti voditi, proces se okrenuo ka oporavku Peri, uz uključivanje lika psihijatrice koju igra Tilbe Saran u priči.

Objavljena najava 21. epizode

Fanovi, koje uznemiravaju psihopatska stanja Tamera, kojeg igra Engin Altan Duzyatan, i žele da se Peri spase, žele da vide znake u ovom pravcu u 21. novoj epizodi.

Serija Cop Adam / Čiča Gliša napreduje korak po korak ka kraju prve sezone. Iako još nema zvaničnog obaveštenja za drugu sezonu, možemo reći da gledanost nije loša, publika je snažno fokusirana na priču, a stvoreni su uslovi da se serijal nastavi i u drugoj sezoni. Ipak, odluka Star TV-a biće uskoro otkrivena.

Evo prvog trejlera za 21. novu epizodu serije Cop Adam, koja će biti prikazana u sredu, 17. maja.

NOVO - Počelo je snimanje nove turske serije Donence

By: TV Exposed