Počelo je snimanje nove turske serije Donence

Počelo je snimanje nove turske serije pod nazivom Donence. Deljeni su i prvi kadrovi sa seta nove letnje serije Kanala D.

Počelo je snimanje nove turske serije Donence

Foto Credits: DiziCentral

Nova serija turskog Kanala D Donence, koja će biti pred publikom tokom letnje sezone, a radi se u produkciji Kanal D Production je na snimanju.

Snimanje, koje je počelo u Istanbul Maltepe scenama Didem Inselel, Sumeyye Aidogan i Ulku Hilal Ciftci, biće nastavljeno u Izmir Foči.

U novoj TV seriji Donence će biti prikazana priča o Geceu, koja ima sestru po imenu Gulce sa aspergerovim sindromom.

Dobra glumačka ekipa

U glavnim ulogama ovog novog projekta su Caner Topcu i Sumeyye Aydogan, a glumačka postava TV serije uključuje uspešna imena kao što su Didem Inselel, Ulku Hilal Ciftci, Can Kiziltug, Doga Karakas, Atakan Hosgoren. Tu su i Nazli Cetin, Can Kizilmaz, Can Kizilmaz i Edanur Gulbudak.

Projekat Donence se snima u Foči, koja je prepoznatljiva sa svojom veličanstvenom lepotom. Kerem Cakiroglu sedi u rediteljskoj fotelji ove nove turske serije, koja će stvoriti vizuelnu gozbu na ekranu sa istorijskom teksturom Foče, kamenim kućama, nezaboravnim pogledom na zalazak sunca i jedinstvenim prirodnim lepotama, dok Nuray Uslu piše priču ovog projekta.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivani projekat Donence će uskoro biti na Kanalu D. Tačan datum premijere će biti poznat do kraja meseca.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencedizi)

NOVO - Fatihova prevara i Doga postaju glavna tema serije Kizilcik Serbeti?!

By: TV Exposed