Bliži se kraj serije Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Kao što smo juče najavili, Kerem Bursin je započeo rad na još jednom projektu. U pitanju je humoristička serija Aynen Aynen. Radi se o novoj sezoni ove humoreske u kojoj se Kerem već pojavljivao. Kao što je već bilo reči, Bursin će lako uskladiti obaveze na dva seta s obzirom da se ova serija snima vikendom, ...

Bliži se kraj serije Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Kao što smo juče najavili, Kerem Bursin je započeo rad na još jednom projektu.

U pitanju je humoristička serija Aynen Aynen. Radi se o novoj sezoni ove humoreske u kojoj se Kerem već pojavljivao. Kao što je već bilo reči, Bursin će lako uskladiti obaveze na dva seta s obzirom da se ova serija snima vikendom, za digitalnu platformu. Danas iz Turske stižu nove informacije. Prema najavama u turskim medijima Kerem Bursin neće još dugo ići sa seta na set. Serija Sen Cal Kapimi u kojoj je likom Serkana Bolata osvojio srca mnogih se bliži svom kraju.

Od ranije je poznato da je ugovor između produkcije i Fox TV-a potpisan do 26. epizode. Ukoliko ne bude promena, a po svemu sudeći neće ih biti, finale serije Kucaj na moja vrata biće upravo u epizodi 26. Do sada nije bilo govora o novoj sezoni serije Sen Cal Kapimi. Tu je i fotografija sa seta serije Aynen Aynen, na kojoj je Kerem u pomalo čudnom raspoloženju.

NOVO - Iz serije Čukurova u seriju Ramo

By: TV Exposed