Yalcin Hafizoglu o svojim počecima i seriji Kiralik Ask

Mladi turski glumac Yalcin Hafizoglu postigao je veliku popularnost sa likom Hizira Ali Cakirbejlija, kojeg je tumačio u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO).

 Yalcin Hafizoglu o svojim počecima i seriji Kiralik Ask

Foto Credits: Al Bawaba

Prva serija glumca bila je Kiralik Ask, u kojoj se pojavio u tri epizode ​​2016. godine. Glumac je ispričao svoja iskustva u to vreme u intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah.

Yalcin Hafizoglu na zanimljiv način opisuje svoju ulogu gostujućeg glumca u TV seriji Kiralik Ask, po kojoj su poznati Elcin Sangu i Baris Arduc. Objašnjavajući da je učestvovao u svom prvom poslu, a da nije ni znao kako da stane pred kameru, Hafizoglu je rekao:

„Ne znam seriju, ne znam šta da igram. Tada se to dogodilo, veoma je težak proces započeti nešto.“.

Objašnjavajući da je radio zajedno sa Barisem Arducem i Elcin Sangu i da je serija bila veoma popularna u to vreme, Yalcin Hafizoglu je rekao da nikada nije video njih dvoje nakon ovog projekta.

Pohvale za Arduca

Rekavši da se Baris Arduc prema njemu ponašao veoma dobro kada je bio na svom prvom setu, Yalcin Hafizoglu je rekao:

„Sećam se da se Baris Arduc dobro ponašao prema meni. Bio sam uzbuđen, sećam se da smo ćaskali. Bilo je dobro, bilo je takvo iskustvo.”.

Hafizoglu, koji je takođe pričao o tome šta mu je bilo zanimljivo u seriji Kiralik Ask, rekao je da je bio iznenadjen željom tinejdžera da mu priđu i da se fotografišu sa njim u Modi, gde je živeo nakon epizode ​​u kojoj je nakratko prikazan u seriji.

NOVO - Gokce Eyuboglu je uvek spremna na velike promene zbog uloga

By: TV Exposed