Meryem Uzerli: Ako mi se uloga dopadne, ne obazirem se na novac

Razdoblje u karantini poznata turska glumica Meryem Uzerli provodi u svome stanu u Berlinu. Glumica, koja živi sretan život s kćeri Larom, kazala je kako ulogu koja joj se svidi prihvaća bez obzira na novac. Meryem Uzerli stekla je svjetsku slavu ulogom sultanije Hurrem u seriji Sulejman Veličanstveni (Veličanstveno stoljeće, tur. Muhteşem Yüzyıl), međutim sljedeće ...

Meryem Uzerli: Ako mi se uloga dopadne, ne obazirem se na novac

Razdoblje u karantini poznata turska glumica Meryem Uzerli provodi u svome stanu u Berlinu. Glumica, koja živi sretan život s kćeri Larom, kazala je kako ulogu koja joj se svidi prihvaća bez obzira na novac.

Meryem Uzerli stekla je svjetsku slavu ulogom sultanije Hurrem u seriji Sulejman Veličanstveni (Veličanstveno stoljeće, tur. Muhteşem Yüzyıl), međutim sljedeće joj uloge nikad nisu donijele prvotnu slavu.

Meryem je kasnije glumila u nekoliko filmova i televizijskih serija, ali se uvijek pamti kao sultanija Hurem. Meryem Uerli kazala je nedavno: "Ako mi se neki projekt jako dopadne, glumila bih i za novce od kojih si mogu kupiti sladoled. Važno je da vjerujem u taj posao, nikad nisam trčala za novcem."

Glumica u filmovima glumi za oko 80 tisuća dolara, dok po epizodi serije dobiva oko 10 tisuća dolara. Osim toga, često se pojavljuje i u komercijalnim reklamama, za koje inače radi sporazume od oko 300 tisuća dolara.

By: TV Exposed