Aca Lukas doneo odluku o nastupima nakon epidemije

Pevač Aca Lukas je na sebe skrenuo pažnju tokom trajanja epidemije koronavirusa. Sa dva sjajna koncerta je pružio ljubiteljima njegove muzike dobru zabavu i lepe trenutke. Prvi koncert za komšije je izveo samostalno uz pratnju njegovog benda, a drugi zajedno sa Snežanom Đurišić. Tokom trajanja vanrednog stanja Lukas je izjavljivao da će više pažnje posvetiti ...

Aca Lukas doneo odluku o nastupima nakon epidemije

Pevač Aca Lukas je na sebe skrenuo pažnju tokom trajanja epidemije koronavirusa.

Sa dva sjajna koncerta je pružio ljubiteljima njegove muzike dobru zabavu i lepe trenutke. Prvi koncert za komšije je izveo samostalno uz pratnju njegovog benda, a drugi zajedno sa Snežanom Đurišić.

Tokom trajanja vanrednog stanja Lukas je izjavljivao da će više pažnje posvetiti emisiji, tj. talk-show-u koji će voditi, nego novim pesmama.

Pevač je ponovo govorio za domaće medije i izjavio da mu nastupi i ne nedostaju toliko. Razlog je u tome jer mu se kako kaže smučilo trčanje do aerodrom i stalna putovanja.

- Meni je ovo dobrodošlo da ne radim. Mi, pevači, živimo od vikenda do vikenda, sve je to prokleto i te pare su proklete. Ovaj karantin mi je otvorio oči. Kada se vratimo u normalu menjam ritam posla potpuno. Nikada više neću raditi onoliko koliko sam to do sada činio. Planove nemam, biću kod kuće, a kada ukinu vanredno stanje ću moći da izlazim i da kupujem cigare noću, eto to ću da radim - rekao je Lukas.

By: TV Exposed