Mesut Akusta lakše povredjen

Turski glumac Mesut Akusta je doživeo neprijatnu povredu koja ga ipak nije odvojila od seta. Evo i šta se dogodilo.

Mesut Akusta lakše povredjen

Foto Credits: Internet Haber

Mesut Akusta koji je doživeo šlog tokom snimanja popularne TV serije Teskilat | Organizacija, doživeo je neprijatnost i tokom rada na novoj seriji. Mesut je tokom snimanja kadrova za seriju Yurek Cikmazi | Slomljeno srce ostao bez zuba.

Tada je odvežen da mu se ukaže pomoć ali je zapravo prošao mnogo gore. Nakon dolaska u bolnicu, pri izlasku iz automobila, glumac je izgubio ravnotežu i pao, a tu nevolje za njega tek počinju. Vozač koji nije primetio šta se desilo je krenuo automobilom i prešao preko tri Mesutova prsta. Akusta se potom brzo vratio na set i kao pravi profesionalac nastavio snimanje.

 U seriji Yurek Cikmazi je predstavljeno da se njegov lik potukao, pa da zbog toga ima te povrede. Kada je u pitanju njegov lik u seriji Slomljeno srce, on je mnogima sve samo ne drag. Ipak, to je dokaz da Mesut Akusta na sjajan način radi svoj posao i da jednostavno može da se prilagodi svakoj ulozi, koliko god ona komplikovana i teška bila.

Nadamo se samo da će ovaj iskusni turski glumac biti malo oprezniji u budućnosti i da ćemo ga još dugo gledati u TV serijama.

NOVO - Cemre Baysel ponovo u projektu o ljubavi

By: TV Exposed