Songul Oden u seriji Oglum / Moj sin

O novoj turskoj seriji Oglum / Moj sin se sve više priča i piše. Stigle su nam i nove vesti vezane za glumački kadar ovog projekta.

Songul Oden u seriji Oglum / Moj sin

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Seriji Oglum / Moj sin se pridružila jedna sjajna glumica. Ulogu u ovom projektu će tumačiti i Songul Oden. Prema najavama, ona će tumačiti lik Zeynep, koja je majka bogatog dečaka u radnji ove nove turske serije. Podsećamo, radnja ovog projekta doneće emotivnu priču o životima dva dečaka, Kaana i Cema čiji će se putevi ukrstiti a potom će se dogoditi nešto zaista potresno i strašno.

Od ranije je poznato da će Canan Erduger u radnji ove serije glumiti pedagogicu Demet, a biće i narator u projektu. Juče je potvrđena vest da će se u ovoj seriji pojaviti i Serhat Teoman. Biće ovo još jedna saradnja Canan i Serhata, nakon one u seriji Menajerimi Ara. Takođe, novi član glumačke ekipe serije Moj sin je i Nihal Yalcin.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim. Režiser je Ahmet Katiksiz. Prema trenutno dostupnim informacijama ova nova turska serija će biti emitovana na kanalu Show TV.

Kada je Songul Oden u pitanju, ovo će biti njena 18. uloga u karijeri. Poslednja serija na kojoj je radila je Seref Bey. U tom projektu je glumila Nese. Pre toga se pojavila u serijama Bir Aile Hikayesi, Payitaht Abdulhamid, Fi, Kayitdisi i drugim projektima. Glumačku karijeru je otpočela 2001. godine kada se pojavila u tri epizode mini-serije Vasiyet.

NOVO - Novo veliko priznanje za tursku seriju Kara Sevda

 By: Milt-TV Exposed