Novo veliko priznanje za tursku seriju Kara Sevda

Serija Kara Sevda je projekat koji je sniman u periodu od 2015. do 2017. godine ali i dalje privlači dosta pažnje. Projekat se trenutno emituje u nekoliko zemalja a dobio je i novu, zaista veliku nagradu i priznanje.

Novo veliko priznanje za tursku seriju Kara Sevda

Foto Credits: Ben&Junior Productions

Turska serija Kara Sevda je osvojila prvo mesto kao najbolja telenovela na Soap Awards 2021 u Francuskoj. Projekat je dobio ukupno 365.000 glasova. Zaista sjajan rezultat i lepo priznanje za sve koji su radili na ovoj turskoj seriji.

Glavne uloge u seriji Kara Sevda su tumačili Burak Ozcivit, Neslihan Atagul, Kaan Urgancioglu. Pored njih uloge u ovom projektu su imali Orhan Guner, Nese Baykent, Zeyno Eracar, Ruzgar Aksoy, Zerrin Tekindor, Burak Sergen, Hazal Filip Kucukkose i drugi. Emitovano je ukupno 74 epizode. Najveći broj scena ove turske serije je snimljen u mestu Yenikoy. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Ay Yapim.

Podsećamo, za one koje možda nisu gledali, radnja ove turske serije donosi zaista emotivnu priču. Dva odvojena sveta leže na dve strane ulice u primorskoj četvrti Istanbula. Tako blizu, a tako daleko jedan od drugoga. Šta će se dogoditi kada se dvoje mladih ljudi iz dva sveta zaljube? Kemal je jedno od troje dece iz porodice srednje klase koja živi u susedstvu. Njegov jedini cilj u životu je da sebi stvori život. Kemal je na poslednjoj godini studija rudarstva. Njegovi snovi su ograničeni realnošću i ne veruje u čuda. Pogotovo u čuda poput ljubavi. Kemal će ubrzo biti na iskušenju kada u njegov monotoni život uđe Neslihan.

Nakon tog dana, Kemalov svet se okreće naglavačke i on gubi kontrolu. Nihan je devojka iz glamuroznog dela grada. Ona je na distanci s vrednostima njenog sveta. Kemalova i Nihanina ljubav je gotovo nemoguća. Ali, njihova ljubav ignoriše razlike i oni uspevaju da ostanu zajedno. Sve do dana kada će Kemal morati da napusti Istanbul kako bi radio u rudniku. Taj dan će biti raskrsnica za Kemala i Nihan, trenutak teške odluke. Kemal mora da prihvati da on i Nihan pripadaju različitim svetovima. Pored te velike životne odluke on zakopava tugu i seli u Zonguldak. Ono što nije znao je da i Nihan ima tajnu koju je morala da pokopa sa svojom mladošću i ljubavi. Kemal i Nihan su odvojeni poput njihovih svetova, njihova ljubav je sada nemoguća…

NOVO - Bestemsu Ozdemir spremna za povratak na posao nakon zdravstvenih problema

 By: Milt-TV Exposed