Sila Turkoglu napustila seriju Emanet!

Serija Emanet , koja je okupila Silu Turkoglu i Halila Ibrahima Ceyhana na ekranima Kanala 7, nastavlja da se emituje radnim danima sa svojom drugom sezonom. Finale sezone serije, koja je snimana krajem marta, mogla bi da bude pomalo čudna jer glavna glumica nije učestvovala u snimanju!

Sila Turkoglu napustila seriju Emanet!

Foto Credits: IMDB

Sila Turkoglu, koja je dala život liku Seher u popularnoj dnevnoj seriji Emanet na Kanalu 7, gde je delila glavnu ulogu sa Halilom Ibrahimom Ceyhanom, napustila je seriju. Nakon ovog iznenadnog razvoja događaja, bilo je kuriozitet zašto je glumica koja je napustila seriju otišla.

Prema tvrdnji izrečenoj u bekstejdžu, Sila Turkoglu, glavna glumica TV serije Emanet, obavestila je producentsku kuću da želi da napusti seriju, ali pošto je njen ugovor još uvek trajao, Karamel Yapim nije prihvatio i odbio je ovaj zahtev glumice.

Glumica, koja je odlučila da napusti seriju, zatražila je da joj se odmah raskine ugovor. Sila Turkoglu nije učestvovala u snimanju finala druge sezone serije, kada kompanija nije prihvatila ovaj zahtev jer se njena priča nastavila.

Tokom snimanja finala sezone, kada je lepa glumica podelila svoju fotografiju u Izmiru na svom nalogu na društvenim mrežama, scene u kojima je trebalo da se pojavi ona su snimljene sa dublerkom!

Ispostavilo se da nakon finala sezone, Sila nije učestvovala na promotivnom snimanju treće sezone, koje je održano ranije ovog meseca. Još nije poznato da li će produkcijska kuća preduzeti pravni postupak povodom ove teške situacije.

NOVO - Serija La Reina del Sur | Kraljica Juga – uskoro počinje sezona 3! (VIDEO)

By: TV Exposed