Počinje snimanje četvrte sezone serije Yasak Elma | Zabranjena Jabuka

Snimanje četvrte sezone serije Yasak Elma počinje sutra, u ponedeljak 13. jula. Prema rečima glumice Ede Ece, sve je spremno za početak snimanja. Glumica je iskoristila priliku u pauzi između snimanja da proslavi svoj 30. rođendan na odmoru u Bodrumu. Kako je istakla za turske medije, sve je spremno za snimanje nove sezone serije Yasak ...

Počinje snimanje četvrte sezone serije Yasak Elma | Zabranjena Jabuka

Snimanje četvrte sezone serije Yasak Elma počinje sutra, u ponedeljak 13. jula.

Prema rečima glumice Ede Ece, sve je spremno za početak snimanja. Glumica je iskoristila priliku u pauzi između snimanja da proslavi svoj 30. rođendan na odmoru u Bodrumu. Kako je istakla za turske medije, sve je spremno za snimanje nove sezone serije Yasak Elma. Snimanje će se obavljati pod posebnim uslovima, poštujući mere zaštite a svi koji budu učestvovali na projektu će biti testirani na koronavirus.

U međuvremenu došlo je i do promene režisera. Neslihan Yeşilyurt koja je bila zadužena za režiju od početka serije, rediteljsku stolicu je prepustila Muratu Öztürku, koji je režirao seriju Bir Aile Hikayes. Do sada je emitovano 3 sezone ove serije, i ukupno 74 epizode.

By: TV Exposed