Dogukan Gungor se već priprema za drugu sezonu serije Kizilcik Serbeti

Dogukan Gungor, koji je privukao pažnju velikog broja obožavatelja likom Fatiha, kojeg je tumačio u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, doživljava potpuno novi proces u svojoj karijeri.

Dogukan Gungor se već priprema za drugu sezonu serije Kizilcik Serbeti

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Pored toga što je u jednoj od najuspešnijih produkcija sezone u seriji Kizilcik Serbeti, Dogukan Gungor, koji igra glavnu ulogu u priči je među imenima koja su progovorila njegovim nastupom.

Brak lika Fatiha, sina konzervativne porodice, sa Dogom, ćerkom iz sekularne porodice, i okupljanje porodica iz različitih kultura postala je priča koja je impresionirala publiku.

Za Dogukana Gungora, ova sezona je bila godina u kojoj je napravio iskorak u karijeri. Posle finala sezone sa 29. epizodom serije, na odmor su otišli ​​i glumci.

Dogukan Gungor je u nedavnom intervjuu izjavio: „Mislim da je naše pravo da redovno preuzimamo odgovornost za posao tokom sezone, da se bavimo njime i da malo kasnije damo otkaz. Lepo se zabavljamo.“.

Nedostaje mu set

Objašnjavajući da će se sa porodicom sastati posle odmora u Bodrumu, poznati glumac je rekao da će početi pripreme za drugu sezonu serije. Glumac je otkrio da razmišlja o budućnosti serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice čak i na odmoru rekavši:

„Priprema za sezonu traje, mentalno ću se uvući u poslovnu stranu.“.

Dogukan Gungor je nedavno otišao na odmor, ali mu kako je rekao nedostaje set serije Kizilcik Serbeti i njegove kolege. Glumac je rekao: „Nedostaju su mi setovi, toliko mi nedostajalu moji drugovi, toliko mi  nedostaje da radim svoj posao. Takođe je neophodno da budemo opušteni i odmorni da bismo dobro radili svoj posao.”.

NOVO - Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su zajedno – dokaz ljubavi! (FOTO)

By: TV Exposed