Evo zbog čega Kerem Bursin nije glumio u seriji Sulejman Veličanstveni

Serija Sulejman Veličanstveni je bez dileme jedna od najpopularnijih turskih serija u istoriji. Da li ste znali da je Kerem Bursin bio jedan od kandidata za ulogu u toj seriji?

Evo zbog čega Kerem Bursin nije glumio u seriji Sulejman Veličanstveni

Foto Credits: DiziCentral

Turski glumac Kerem Bursin je gostovao u programu Mirgun Kabas, koji je emitovan na digitalnoj platformi GAIN. Glumac je pričao o razvoju svoje karijere, a put do uspeha kako kaže uopšte nije bio lak.

Karijeru je otpočeo u Sjedinjenim Američkim Državama, bez podrške porodice. Njegov otac mu je u startu postavio uslov – ukoliko želi da bude glumac, onda to mora sam da ostvari, bez bilo čije pomoći. Da bi ostvario svoje snove, Kerem je morao da radi usput i druge poslove da bi se izdržavao. Radio je kao konobar, izbacivač u noćnom klubu, čistio kupatila u teretanama, prao peškire, radio kao vozač i čak spavao na parkingu.

Traženja posla u Americi sa turskim imenom i prezimenom uopšte nije lako. Čak je razmišljao i da promeni svoje ime u neko Američko. Ipak, otac njegove tadašnje devojke mu je rekao da ime ne čini glumca, već da glumac čini svoje ime. Ta fraza mu je ostala duboko urezana u pamćenje i u njegovom srcu, istakao je Bursin.

Kada je došao u Tursku, usledile su nove poteškoće. Po dolasku nije mogao da pronađe posao skoro godinu i po dana. Pamti beskrajne audicije, među kojima je bila i ona za ulogu u seriji Sulejman Veličanstveni. On tada nije izabran, nije prošao audiciju i više nije pozvan, ali je kako sada stvari stoje možda imao i sreće. Ubrzo nakon toga je dobio glavnu mušku ulogu u seriji Gunesi Beklerken koja je dosta doprinela razvoju njegove glumačke karijere.

U to vreme nije dobro govorio turski jezik, pa je nedeljom po dva i po sata radio na svojoj dikciji sa poznatom glumicom Devrim Yakut.

Kerem Bursin je uspeo da savlada sve prepreke, pređe težak put i postane jedan od najpopularnijih i najboljih glumaca iz mlađe generacije.

NOVO - Emel Golgecen u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

 By: Milt-TV Exposed