Feyza Civelek o liku Nilay i seriji Kizilcik Serbeti

Igrajući lik Nilay u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, Feyza Civelek je igrala jednog od najnepopularnijih likova TV serija ove sezone.

Feyza Civelek o liku Nilay i seriji Kizilcik Serbeti

Foto Credits: Haberler

Činjenica da je glumica došla do izražaja i do izražaja na društvenim mrežama bila je kao dokaz da je to bio veoma dobar proces za karijeru ove glumice.

Feyza Civelek smatra da u Turskoj ima previše primera lika Nilay. Glumica je u krajnostima dok igra lik koji je i voljen i omražen u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Za neke gledaoce, Nilay je nepodnošljiva. Neki gledaoci dele na društvenim mrežama da likovi poput Nilay postoje u njihovim životima.

Uživa u ulozi iz snova

Feyza Civelek, koja je učestvovala u programu Defne Samyeli, ovim rečima je izrazila važnost lika Nilay za nju:

„Nilay je buntovnica. Tako da mi nije baš bliska. Uvek sam do sada igrala dobre likove. Imala sam san da igram lošu ulogu. Trenutno igram svoju ulogu iz snova. Igrati ulogu koja niste vi je uzbudljivije, izazovnije. Jer gluma mora da se forsira. Uživate u tome kada je izazovno.”.

U Turskoj ima mnogo likova poput Nilay. Sama Feyza Civelek je ovo rekla. Veoma je upečatljiv i sledeći komentar glumice za Nilay, koji je došla u bogatu porodicu:

„Nilay je nevesta u bogatoj porodici. Neko ko pravi nered i uvek želi da bude u prvom planu. Zapravo, nije u redu reći da je loša, ona uvek želi da bude prva. Kada ne uspe, počinje da postaje zla. Dok želi da bude jedina mlada, ona postaje druga nevesta. Glumimo prave starešine turskog naroda koje poznajemo kao normalno. U Turskoj ima mnogo Nilay.”.

NOVO - Nova serija Aybuke Pusat

By: TV Exposed