Serija Aile | Porodica već ima vernu publiku!

Turska serija Aile | Porodica nema razloga za brigu. Projekat je već dobio vernu publiku o čemu govori i rejting epizode 3, koja je emitovana sinoć.

Serija Aile | Porodica već ima vernu publiku!

Foto Credits: IMDB

Nakon tri emitovane epizode već se mogu izvući prvi zaključci. Jedan od njih je da je serija Aile | Porodica veoma popularna u kategoriji AB, koju čini visokoobrazovana publika. Rejting je u toj kategoriji zabeležio blagi porast, ali krenimo redom.

U total kategoriji je ostvarena brojka od 5.13, što je za 0.14 niže od prošlog puta ali dovoljno da projekat zauzme treću poziciju iza velikih konkurenata, kvalitetnih serija Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne mogu da se uklopim u ovaj svet i Uc Kiz Kardes | Tri sestre, koja je za dlaku bila uspešnija u ovoj kategoriji (ostvarila rezultat od 5.14 sinoć). U AB i ABC1 kategoriji, serija Aile je bila ispred ova dva velika rivala, odnosno zauzela prvo mesto u obe kategorije rejtinga. U AB kategoriji ostvaren je rejting od 8.18, dakle zabeležen je blagi porast od 0.02, u odnosu na drugu epizodu. U kategoriji rejtinga brojka je iznosila 7.96, što je za 0.16 niže od prošlog puta ali i dalje veoma dobra brojka.

Sve je na scenariju

S obzirom na veliko interesovanje za ovu tursku seriju na društvenim mrežama, očekuje se i dobra prodaja u inostranstvu. Sve to bi moglo da utiče da dobijemo još jednu dužu tursku TV seriju. Mnogo toga zavisiće i od scenariste, Hakana Bonoma.

Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya rade sjajan posao, Nur Surer ponovo briljira u ulozi oštre majke, a i ostatak glumačke ekipe je na nivou zadatka. Svi se nadaju da će scenarista uspeti da održi priču u seriji zanimljivom i da ćemo gledati još mnogo epizoda turske serije Aile | Porodica.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Nursema postaje bitnija od Doge u seriji Kizilcik Serbeti?!

By: TV Exposed