Turska Serija – Aslan Ailem | Porodica Aslan epizoda 24

Murat i Burdžu objelodane obitelji Aslan svoj naum za ženidbom. Vedat i Hatidže žele sve napraviti kako zahtijevaju običaji pa že tako Burdžu zaprosit od Gajreta i Sevgi. Međutim Gajret će cijelu situaciju shvatiti pretjerano ozbiljno pa će s nekim svojim prohtjevima dosaditi Hatidži i Vedatu. S druge strane Umut nije zadovoljan ponudom za posao ...

Turska Serija – Aslan Ailem | Porodica Aslan epizoda 24

Murat i Burdžu objelodane obitelji Aslan svoj naum za ženidbom.

Vedat i Hatidže žele sve napraviti kako zahtijevaju običaji pa že tako Burdžu zaprosit od Gajreta i Sevgi. Međutim Gajret će cijelu situaciju shvatiti pretjerano ozbiljno pa će s nekim svojim prohtjevima dosaditi Hatidži i Vedatu.

S druge strane Umut nije zadovoljan ponudom za posao koju je dobila Pelin te joj spletkari iza leđa kako istu ne bi prihvatila. Lošom pak slučajnosti naudi sam sebi. Mutlu i Rifki pokušavaju izvršiti dužnost koju im je dala Hajrije te se uvale u nevolje.

Burdžu je zabrinuta da će joj se otac usprotiviti ženidbi s Muratom. I dok s jedne strane pokušava uvjeriti oca, s druge strane traže prsten koji je izgubila. Istovremeno dogodit će se neočekivan događaj koji će za Murata i Burdžu biti prekretnica.

By: TV Exposed