Bir Zamanlar Cukurova – | Popularne Turske Serije |

Very Popular!

Bir Zamanlar Cukurova – | Popularne Turske Serije |

Bir Zamanlar Cukurova je trenutno druga po redu najgledanija serija u Turskoj. Serija prati priču o mladom ljubavnom paru koji beži iz Istanbula u strahu za svoje živote.

Prva epizoda objavljena 13. septembra 2018. u režiji Murata Saracoglua Scenario za seriju je napisao Yıldız Tunc. Prvo emitovanje ove serije je bilo na turskoj televiziji ATV.

U seriji glume Vahide Perçin, Ugur Gunes, Murat Unalmıs, Hilal Altınbilek, Bulent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç Polen Emre i drugi.

Mladi ljubavni par se ukrcao na voz u stanici Haydarpasa i svoju sreću potražio u Adani. Kako bi izbegli tračeve i priče, smišljaju drugačiju životnu priču. Pretvaraju se da su brat i sestra. U potrazi za poslom odlaze na veliko poljoprivredno gazdistvo. Vlasnik gazdinstva je Demir Yaman zajedno sa njegovom majkom, koji ih zapošljavaju na tom imanju. Upravo tu kreće zaplet sjajne priče koja je ispričana u ovoj veoma popularnoj seriji.

Popularne Turske Serije - Bir Zamanlar Cukurova

Serija ima 12,07 miliona pregleda po epizodi, što je čini drugom najpopularnijom serijom u Turskoj. Prvo mesto i dalje pripada seriji Mucize Doktor koja ima 12,24 miliona pregleda po prikaznoj epizodi. Bir Zamanlar Cukurova je stekla popularnost u svim zemljama gde je emitovana. Mnogima je postala jedna od omiljenih serija.

Post By: TVExposed

Prevod na EXYU jezik: Movtex.Com