Kreće snimanje serije "Gospodin Pogrešni"

Određen je glumački kadar za seriju “Gospodin pogrešni” čiji je redatelj Deniz Yorulmazer, a scenarij pišu Aslı Zengin i Banu Zengin za produkcijsku kuću Gold Film. Serija se očekuje s velikim nestrpljenjem. Nova turska serija čije snimanje uskoro treba početi očekuje se s posebnim nestrpljenjem, a gledatelje najviše zanima kako će izgledati kombinacija glumačkoga dua ...

Kreće snimanje serije "Gospodin Pogrešni"

Određen je glumački kadar za seriju "Gospodin pogrešni" čiji je redatelj Deniz Yorulmazer, a scenarij pišu Aslı Zengin i Banu Zengin za produkcijsku kuću Gold Film. Serija se očekuje s velikim nestrpljenjem.

Nova turska serija čije snimanje uskoro treba početi očekuje se s posebnim nestrpljenjem, a gledatelje najviše zanima kako će izgledati kombinacija glumačkoga dua Cana Yamana i Özge Gürel. Osim tuzemnih gledatelja u Turskoj, i inozemni gledatelji pokazuju velik interes za ovo dvoje glumaca.

Osim Cana i Özge, u seriji koja će se prikazivati na turskome kanalu FOX, sudjelovat će i sljedeći voljeni i rado viđeni glumci: Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç i Taygun Sungar.

Snimanja ove romantične komedije počet će uskoro u Istanbulu. Özgür (Can Yaman) vodi bogataški život, a radi kao barmen u jednome kafiću. Ezgi (Özge Gürel) je pak umorna od pogrešnih veza te želi naći pravoga i odlučna je u tome da se uda.

Özgür uviđa da Ezgi i nije baš uspješna kada su posrijedi ljubavne veze te joj odlučiti biti mentor i davati savjete za osvajanje muškaraca koji joj se sviđaju. A što će onda s vremenom biti između Özgüra i Ezgi koji žive stan do stana?

Počinju posljednje pripreme za ovu seriju koja će obilježiti ljeto...

Ljubav ili logika? Što ako ostaneš zarobljen između oboje? Koga ćeš odabrati? Proživljavaju li žene ljubav pogrešno ili se pak samo zaljubljuju u pogrešne muškarce?

By: TV Exposed