Turska Serija – Yaralı Kuşlar | Ranjene ptice 47

Nakon operacija Hulja ima poteškoća s govorom. Umjesto da bude tužna zbog Huljina stanja, Melis misli na sebe. Na Melisinu želju, Asli baci Omerovu igračku u smeće. Omer se jako rastuži što je ostao bez igračke gusara koju mu je kupila Merjem. S druge strane, Durmuš se ide zadužiti te se sureće oči u oči ...

Turska Serija – Yaralı Kuşlar | Ranjene ptice 47

Nakon operacija Hulja ima poteškoća s govorom.

Umjesto da bude tužna zbog Huljina stanja, Melis misli na sebe. Na Melisinu želju, Asli baci Omerovu igračku u smeće. Omer se jako rastuži što je ostao bez igračke gusara koju mu je kupila Merjem.

S druge strane, Durmuš se ide zadužiti te se sureće oči u oči s opasnošću. Osim toga, pritišće Merjem da što prije nađe novac. Kada vidi kako Omeru nedostaje starija sestra Merjem, rastuži se te ne uspije izdržati i odvede ju. Kada Merjem vidi Omera, zagrli ga.

Levent se pokušava uvjeriti da je Merjem patološki kradljivac. Rifat odjednom dolazi u tvrtku što Leventa prilično začudi. Levent ne zna što bi rekao kada sazna da je Rifat promijenio odluku upravo na Merjemin nagovor te nakon svega što čuje odluči se iskaliti upravo na Merjem.

Hulja pokušava progovoriti međtuim kada Melis to vidi, zaprijeti joj da mora šutjeti. Hoće li se Levent ispričati Merjem?

By: TV Exposed