Da li je Kerem Bursin klasa?!

Glumac Kerem Bursin je jedan od vodećih glumaca koji je uspeo da se nađe na dnevnom redu ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama sveta sa projektima u kojima je učestvovao.

Da li je Kerem Bursin klasa?!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji se vratio na TV ekrane sa zabavnom serijom Kanala D pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, vodi veoma uspešan partnerski proces sa Hafsanur Sancaktutan.

Dok je zabavna priča serije oduševila publiku, kao značajan uspeh zabeležena je i činjenica da je prikazana u više od 20 zemalja.

Naravno, divljenje Keremu Bursinu je efikasnije na društvenim mrežama. Kerem Bursin, koji je dobio impresivne povratne informacije od svojih fanova u Turskoj, možda još snažnije od svojih stranih fanova, takođe uspeva da se nađe na dnevnom redu u mnogim zemljama sveta.

Magazin u Španiji privukao pažnju

Glumac, koji je bio gost septembarskog broja magazina Vaniti Fair koji izlazi u Španiji, odgovarao je na pitanja svojih obožavalaca preko stranica magazina. Izuzetan je razvoj da Kerem Bursin ima tako snažno prisustvo ne samo u Turskoj, već i u zemlji sa drugačijom kulturom, kao što je Španija.

Kerem Bursin, koji je deo velikog uticaja turskih TV serija na svet, napreduje tako što stiče široku interakciju na društvenim mrežama i jača svoju svest u mnogim zemljama sveta, iako nije mogao da pronađe tačno ono što je tražio u rejtingu sa projektom TV serije Ya Cok Seversen.

I strani obožavaoci Kerema Bursina sa velikom pažnjom i uzbuđenjem prate svaki njegov projekat, šta se dešavalo na snimanju i izjave koje je davao.

Mnogi bi rekli i da je Kerem jednostavno – klasa!

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Latino serija Los ricos tambien lloran I I bogati plaču – radnja i uloge

By: TV Exposed