Deniz Isin o njenom novom projektu

Turska glumica Deniz Isin je jedno od imena koje je svojim dramskim ulogama sve do danas izbilo u prvi plan.

Deniz Isin o njenom novom projektu

Foto Credits: IMDB

Poslednju ulogu do nedavno glumica je imala u vojničkoj TV seriji Dokuz Oguz / Devet Oguza, koja je nažalost bila žrtva rejtinga.

Deniz Isin, koja je dala život jednom od glavnih junaka nove priče, odnosno u filmu Oluler Icin Yasam Kilavuzu / Životni vodič za mrtve ljude, u kojoj je glumila Deniz, o tome kako su glumci bili pripremljeni za likove, dala je sledeće informacije:

„Jako volim da pravim gestove u komedijskim projektima u kojima učestvujem, a to je najteža tačka u radu, kada lik treba da završi scenu bez izraza. Više sam volela da ostanem na granici između muškosti i ženstvenosti, nego da stanem na stranu.”. Ece Bozkaya je, pak, izjavila da radi na odnosu između njenog lika Julije i Deniz i navela da joj je važno da se odnos između njih otkrije i da teče nestabilna energija.

Dvanaesta uloga u karijeri

Kada je u pitanju njena karijera, Deniz Isin se pored TV serije Dokuz Oguz pojavila u još 11 uloga. Gledali smo je kao Leylu u seriji Leyla ile Mecnun a i kao Firuze u TV serijie Sevmek Zamani / Vreme za ljubav.

Imala je zapažene uloge i u projektima Ask Cagirirsan Gelir, Bizden Olur Mu, Anka, kao i TV seriji Masumiyet. Pojavila se i u serijama Sefirin Kizi i Iyi Gunde Kotu Gunde, kao i u projektu Eee Sonra?.

Karijeru je otpočela 2019. godine u TV seriji Her Yerde Sen gde je tumačila lik Merve.

View this post on Instagram

A post shared by Deniz Işın (@deniz.isin)

NOVO - Iskrena ispovest Berrak Tuzunatac

By: TV Exposed