Iskrena ispovest Berrak Tuzunatac

Činjenica da turska glumica Berrak Tuzunatac više nije u televizijskim serijama čini njene fanove veoma tužnim.

Iskrena ispovest Berrak Tuzunatac

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja očekuje dobre priče, ali više ne želi da bude uključena u užurbano radno okruženje, daje prednost bioskopu odnosno filmovima ili digitalnim projektima.

Berrak Tuzunatac, koja je nedavno doživela recesiju u svojoj karijeri, učestvovala je u filmu Kal i u digitalnoj TV seriji Terzi / Krojač.

Berrak je govorila o veoma važnom detalju o sebi u svom Youtube ćaskanju sa kolegom Selahattinom Pasalijem. Tuzunatac, koja je objasnila svoju situaciju nakon zdravstvenog problema koji je doživela i odlučila da napravi ličnu revoluciju za sebe, dala je zanimljive izjave.

Govoreći o poteškoćama biti javna ličnost, poznata glumica i istovremeno biti žena, Berrak Tuzunatac je takođe napomenula da je usamljenost dobra, ali ponekad uključuje i poteškoće.

Problem sa zdravljem

Objašnjavajući detalje važne odluke koju je donela za sebe, glumica je dala sledeću izjavu:

„Očigledno je lakše kada si sam nego sa nekim drugim. Barem za sada meni jeste. Naravno, ima i pomalo zamornu stranu. I zbog pozicije u kojoj smo mi ljudi čiji su životi zanimljivi za sektor. Takođe, kao žena, definitivno postoje teške strane. Više me ne zanimaju teškoće. Poslednji put kada sam imala neke veze sa tugom, imala sam problema sa zdravljem, problema koji su izazvani stresom. Imala sam to nedavno. Rekla sam prijateljima, 'preuveličaću ovo'... Nije velika stvar, ali zaista nije velika stvar. Rekla sam: „Ovom prilikom ću to ostaviti iza sebe. Po mom dosadašnjem iskustvu, nosiću sve sama, nikad se neću savijati. Sada ide malo tako…”.

NOVO - Pet nedelja bez emitovanja serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed