Sutra počinje nova turska serija Kopuk

Nova TV serija Kopuk, u kojoj glavne uloge igraju Kaan Yildirim, Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz, biće  objavljena sutra svojom prvom epizodom.

Sutra počinje nova turska serija Kopuk

Foto Credits: Haberler

Serija će dakle publiku dočekati u subotu, 27. januara. Priča u seriji Kopuk, u kojoj će jaz između bogatih i siromašnih biti jasno izražen, doživljava se kao moderna priča o Robinu Hudu.

Međutim, serija Kopuk će u narednim epizodama prikazati događaje koji će iznenaditi publiku.

Pa kakva je to serija i šta će se desiti u prvoj epizodi? Evo detalja.

Priča o Ferhanu | Orhanu

Krasti od bogatih i davati siromašnima... Da li je to još uvek priča o narodnom junaštvu, ili je sam novac heroj svih nas, pa i najsiromašnijih?

Ferhan krade novac od onih koji uzimaju mito, prevaranata i ljudi koji su se obogatili nesuđenim profiterstvom i tim novcem pomaže siromašnim mladim ljudima u svom komšiluku, školuje ih i pomaže njihovim porodicama.

Neočekivana smrt će potresti ceo njegov život. Ovaj događaj će ga testirati ne samo o njegovim idealima već i ljubavlju, a on će tražiti načine da prođe ovaj test. Kada shvati da se ne može sam boriti protiv nepravde kao Ferhan, preuzima identitet Orhana.

Tako, dok se Ferhan bori sa ocem od Mujde, koju voli, ali treba da se drži podalje, u svom komšiluku, advokat Orhan se ukršta i sa Ipek, naslednicom porodice koji pokušava da preuzme komšiluk.

U svetu u kome nijedno dobro delo ne ostaje nekažnjeno, ipak je moguće preokrenuti igru... Kopuk nam donosi priču o onima koji brinu o više od svoje nuklearne porodice…

View this post on Instagram

A post shared by Kopuk Dizi (@kopukdizi)

NOVO - Važan test za seriju Gaddar | Nemilosrdni

By: TV Exposed