Fatihova prevara i Doga postaju glavna tema serije Kizilcik Serbeti?!

Dvadeset i pet epizoda je ostalo iza serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se petkom uveče sastaje sa publikom na Show TV-u.

Fatihova prevara i Doga postaju glavna tema serije Kizilcik Serbeti?!

Foto Credits: Internet Haber

Pred 26. novu epizodu u priči ove TV serije, publika je takođe ušla u veoma uzbuđeno čekanje. U priči serije Kizilcik Serbeti, pitanje prevare od strane Fatiha, muža lika Doge, koja je u procesu trudnoće, dobija na težini.

Mnogi gledaoci dele komentare u kojima se navodi da očekuju da Doga shvati šta je Fatih uradio, a zatim da ga ostavi i nastavi da živi sama. Gledaoci, koji se nadaju da će Doga predstaviti snažnu žensku sliku, komentarišu:

„Nadam se da ćemo u narednim epizodama sa žaljenjem videti Doginu osvetu i Fatihovu devastaciju.”. Proteklih nedelja na dnevnom redu su bila pitanja poput braka lika Nurseme sa muškarcem kojeg ne želi, guranja kroz prozor i traženja odgovornosti od svoje porodice.

U ovoj transformaciji priče, zbog koje je projekat Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice eksplodirao u gledanosti, Nursemin lik izgleda kao da je manje zanimljiv.

Nursema, koju igra Ceren Yalazoglu, udaće se za svog voljenog Umuta i priča će se sada fokusirati na lik Doge, kao element radoznalosti. Jer, kao žena koju je muž prevario i koja se sprema da postane majka, Doga će biti glas mnogih žena koje doživljavaju slične situacije.

Razvod na pomolu?!

Gledaoci TV serije Kizilcik Serbeti takođe žele da vide jak lik Doge i veruju da Fatih treba da plati kaznu za svoje greške.

Za gledaoce, Doga, koju igra Sila Turkoglu, sada je prikazana u prvom planu kao zadivljujući lik priče.

U trejleru 26. epizode ​​Kizilcik Serbeti, Doga kaže; „Ne mogu ni da podnesem da me dodiruje. Nikada ne mogu da prihvatim izdaju, razvešću se.”.

Nova 26. epizoda ove turske serije, koja će biti emitovana u petak, 19. maja, izgleda da privlači pažnju miliona novim događajima.

NOVO - Kada će Resat u seriji Omer shvatiti koliko vredi Gamze?!

By: TV Exposed