Čeka nas još samo finale serije Destan?!

Vrlo iznenađujuća tvrdnja nedavno je izrečena o turskoj seriji Destan / Legenda, koju je ATV TV sa velikim očekivanja izneo na ekran početkom prošle zimske sezone i krenuo u trku za vrh rejtinga. I dalje zbunjuje tvrdnja da li će Destan završiti naredne sezone.

Čeka nas još samo finale serije Destan?!

Foto Credits: IMDB

Serija Destan je prošle sezone na ATV ekranu počela sa velikim nadama i završila prvi period. Serija, u kojoj glume Ebru Sahin i Edip Tepeli, došla je toliko ambiciozno da je imala sjajan odjek. Prve epizode ​​serije, koje je snimio Bozdag Film, dobile su veoma dobre ocene, a Ebru Sahin je dobila velike pohvale za svaki uspešan nastup.

Međutim, tron serije Destan / Legenda, koja se emitovala sredom uveče, uzdrmao je serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je iste večeri došla na ekran. Serija Tri sestre, koja je u rat za rejting ušla iz nižih rangova, istisnula je seriju Legenda sa sve većom uspešnošću u svakoj epizodi i zauzela prvo mesto. Destan je takođe izgubio “dosta krvi” u gledanosti.

Na kraju sezone, još jedna tvrdnja o seriji, za koju se činilo da napušta glavni glumac Edip Tepeli, stvorila je veliku pometnju među fanovima serije. Prema ovoj tvrdnji, konačna odluka je doneta za seriju Destan. Takođe je navedeno da neće biti druge sezone serije.

Dok je ova vest bila zbunjujuća, deljene su nove informacije o ovoj temi. Prema ovoj tvrdnji, koja (još uvek) nije zvanično saopštena, Destan će se sledeće sezone na ekranu pojaviti samo sa završnom epizodom. Poslednja epizoda biće snimljena u avgustu. Međutim, gledaoci ne mogu da shvate zašto se takva tvrdnja iznosi o seriji sa pristojnim rejtingom i za koju je najavljeno da će biti nastavljena.

Bilo je i informacija da su scenaristi radili na tome da priča bude efektnija u drugoj sezoni. Međutim, najnovije vesti govore o tome da nas očekuje još samo finale serije, odnosno samo jedna epizoda…

View this post on Instagram

A post shared by Destan (@destanatv)

NOVO - Pogledajte najavu nove serije Demet Ozdemir - Dunyayla Benim Aramda (VIDEO)

By: TV Exposed