Poznato kada počinje turska TV serija Bir Peri Masali / Bajka

Nove turske serije u aktuelnoj sezoni se ređaju jedna za drugom. Potvrđen je datum premijere serije pod nazivom Bir Peri Masali ili u prevodu Bajka.

Poznato kada počinje turska TV serija Bir Peri Masali / Bajka

Foto Credits: Internet Haber

Serija Bir Peri Masali / Bajka je veoma ambiciozan projekat. Scenario ovog projekta piše Deniz Akcay. U ovoj novoj seriji pratićemo Zeynep, koja je novcem koji je slučajno pronašla izgradila sebi potpuno novi život. O ovom projektu dosta pišu i turski mediji. Kako navode mnogobrojni novinari, ovoga puta gledaćemo kroz TV seriju, odraz činjenice da su se mnogi ljudi obogatili zarađujući novac koji nisu zaslužili profiterstvom koje se pojavilo poslednjih godina u Turskoj. To je ipak možda previše uprošćeno, pa će prema najavama radnja ove nove serije biti zanimljiva i prilagođena svim generacijama.

Uloge u seriji tumače Alina Boz, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koc, Hazal Filiz Kucukkose, Canan Atalay, Baran Bolukbasi, Kadir Cermik, Okan Urun, Tulin Ece, Sener Savas i  Mufit Kayacan,

Serija Bir Peri Masali / Bajka će biti imati svoju premijeru u sredu 21. septembra. Serija će biti emitovana na turskom kanalu Fox TV. Podsećamo, reč je o projektu koji je prvo nazvan Bogata devojka, ali je kasnije ime serije promenjeno u Bajka.

Ostaje da vidimo da li će ovaj projekat sa Alinom Boz u glavnoj ulozi uspeti da osvoji srca gledalaca turskih TV serija.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Aytac Sasmaz spreman za povratak na TV ekrane

By: TV Exposed