Aytac Sasmaz spreman za povratak na TV ekrane

Turski glumac Aytac Sasmaz došao je na ekrane sa romantičnom humorističnom serijom Baht Oyunu nakon velikog uspeha u karijeri u TV seriji Hekimoglu. Serija, koja je počela kao letnja serija i u kojoj je preuzeo glavnu ulogu sa Cemre Baysel, nastavljena je neko vreme tokom sezone.

Aytac Sasmaz spreman za povratak na TV ekrane

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Vest o novoj seriji Aytaca Sasmaza, koji je povećao bazu obožavatelja serijom Baht Oyunu, učinila je da glumac ponovo postane dnevni red na društvenim mrežama. Sasmaz je nedavno najavio da će učestvovati u turskoj verziji seriji Beverli Hils 90201, koja nosi naziv Gelecek Uzun Surer. Iako su sklapani dogovori sa uspešnim imenima mlade generacije, takođe je bilo na dnevnom redu da u seriji Gelecek Uzun Surer igraju imena poput Merta Yazicioglua, Aslihan Malbore, Necipa Memilija, Nur Fettahoglu, Hafsanur Sancaktutan, Metina Coskuna i Asli Orcan.

Aytac Sasmaz je takođe najavio da će biti u seriji, a njegovi fanovi, koji su čekali ovu vest, pozdravili su glumčev povratak na ekran brojnim objavama na društvenim mrežama. Glumac koji trenutno pokušava da održi formu baveći se sportom, izjavio je: „Spreman sam za novi posao. Prolazim kroz dobar proces, biće dobro.“. U merenju koje je izvršio Adba.tv, Aytac Sasmaz je skrenuo pažnju kao ime sa više od 33 hiljade tvitova u prošlom mesecu, iako nije bilo na ekranima u avgustu.

Glumac čija se nova serija željno iščekuje rekao je: „U adaptaciji smo popularnog projekta, biće jako lepo. Još smo u pripremnoj fazi.”, pri tom nije želeo da iznosi previše detalja o projektu, rekavši: "Možemo mnogo jasnije razgovarati nakon što izađe.".

Podvlačeći da su njegove kolege bili glavni faktor u prihvatanju projekta, glumac je dodao: „Ekipa je neverovatna. Ona je jedan od aspekata koji mi najviše dopao i koji odjekuje.”.

NOVO - Očekuje nas smešna i zanimljiva sezona serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed