Očekuje nas smešna i zanimljiva sezona serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka je popularna TV serija kao apsurdna komična produkcija. Zabranjena Elma, koju potpisuje Medyapim, sprema se da ove sezone, kao i svake sezone, prikaže velika iznenađenja.

Očekuje nas smešna i zanimljiva sezona serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Nova imena se pridružuju seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Bekir Aksoy i Ece Ozdikici su među ovim imenima. U međuvremenu je otkriveno da će doći do vremenskog skoka u seriji, zahvaljujući najviše akcijama Ede Ece.

Ece, koja je promenila imidž, dala je izjavu koja će svojom najnovijom objavom još više uzbuditi one koji s uzbuđenjem čekaju seriju. Najavljujući početak snimanja fotografijom koju je podelila na svom Instagram nalogu, glumica je pozdravila i novu sezonu i publiku rečima „Zdravo, ja sam Yildiz“. Glumica, koja je podelila svoju fotografiju sa seta spremna za snimanje scene, napisala je:

„Šesta sezona !!! To je kao od šale, ali vi ste to tražili“  što je bio znak da nas u novoj sezoni očekuju i neka iznenađenja. Pre snimanja 6. sezone serije Yasak Elma, za koju se zna da je poslednja sezona, Eda Ece naglašava ovo pitanje i komentariše: „Tražili ste to!“

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

U međuvremenu, rečima „kao od šale” za šestu sezonu, ona stvara i očekivanje da publiku čekaju iznenađenja, mnogo veća nego prethodnih sezona. Gledaćemo i videti šta će biti, ali ovom kratkom porukom Eda Ece je dala najveći savet publici pred početak nove sezone Zabranjene Jabuke, kao i svake predsezone. Dolazi smešna i zanimljiva sezona, Budimo spremni za velika iznenađenja!

Tu je i video najava nove sezone ove popularne turske serije.

NOVO - Furkan Palali najavio projekat iznenadjenja

By: TV Exposed