Halil Ibrahim Ceyhan i Melisa Dongel u novoj seriji Kirli Sepeti

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je postao deo glumačke ekipe nove turske serije Kirli Sepeti, koja je će se emitovati na Fox TV-u, jedan je od muških glumaca koji stalno privlači pažnju na društvenim mrežama.

Halil Ibrahim Ceyhan i Melisa Dongel u novoj seriji Kirli Sepeti

Foto Credits: RiriNano

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je ostavio snažan utisak svojim uspešnim nastupom u dnevnoj seriji Emanet na Kanalu 7, rođen je 1982. godine. Kao Yaman iz serije Emanet, koja je emitovana između 2020. i 2023. godine i ima više od 500 epizoda, glumac koji je odradio dobar posao u ovom projektu, postao je jedno od najsjajnijih mladih imena.

Novi serijski projekat Halila Ibrahima Ceyhana, serija Kirli Sepeti, koji je na društvenim mrežama na listi najzastupljenijih muških glumaca meseca i dobio brojne obožavaoce širom sveta, počeo je da privlači veliku pažnju njegovih fanova.

Društvenim mrežama odjeknulo je druženje glumaca serije Kirli Sepeti na čitalačkoj probi.

Objave o seriji širom sveta

Pojava partnera Halila Ibrahima Ceyhana i Melise Dongel u novoj seriji uzbudila je fanove.

Glumac, koji je imao veoma uspešno partnerstvo sa Silom Turkoglu u seriji Emanet, sastaće se u svojoj novoj seriji sa Melisom Dongel, imenom koje zaista privlači pažnju u poslednje vreme.

Fanovi Halila Ibrahima Ceyhana su takođe obeležili ovu situaciju svojim objavama na društvenim mrežama. Izuzetan je razvoj da su utisci napisani na različitim jezicima, što dovoljno govori koliko su svi uzbuđeni zbog nove serije.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Bez Pelin u nastavku serije Yali Capkini

By: TV Exposed