Bez Pelin u nastavku serije Yali Capkini

Projekat Yali Capkini koji se istakao kao najuspešnija TV serija prošle sezone.

Bez Pelin u nastavku serije Yali Capkini

Foto Credits: Al Bawaba

Yali Capkini postao je projekat o kome se mnogo pričalo njegovom dvocifrenim ocenama, uspehom na društvenim mrežama i izvanrednim igrama glumaca.

Nova dešavanja u seriji otkrivaju da će druga sezona biti mnogo impresivnija nego što se očekivalo.

Dok su se glumci odmarali tokom letnjeg perioda, scenaristi i produkcijski tim serije intenzivno su se pripremali za drugu sezonu. Informacije o ovim pripremama i dalje stižu. U štampi su se pojavile informacije da lik Pelin, o kojoj su fanovi serije mnogo pričali prošle sezone i izražavali nelagodu, neće biti u drugoj sezoni.

Vest o odlasku Buce Buse Kahraman iz ove turske serije takođe je izazvala uzbuđenje na internetu.

Očigledno, scenaristi su se uplašili da je lik Pelin, koji su koristili kao konfliktni element u prvoj sezoni, uznemirio publiku i odlučio da je ukloni iz serije. Buce Buse Kahraman je krenula svojim putem i počela da procenjuje nove ponude.

Novi lik

Novi likovi u seriji Yali Capkini se takođe željno očekuju.

Jedno od ovih imena postao je Tarik Emir Tekin, koji je veoma uspešno nastupio u TV seriji Sadakatsiz / Neveran i učestvovao kao muška glavna uloga u TV seriji Bir Peri Masali / Bajka.

Uz učešće još jednog unuka Halisovog lika kojeg igra Cetin Tekindor, Tarik Emir Tekin će takođe naći svoje mesto u glumačkoj ekipi serije.

View this post on Instagram

A post shared by Taro (@taroemir)

NOVO - Hande Dogandemir u novom projektu

By: TV Exposed