Hande Dogandemir u novom projektu

Turska glumica Hande Dogandemir stvorila je impresivnu karijeru svojim TV serijama i filmovima.

Hande Dogandemir u novom projektu

Foto Credits: Al Bawaba

Popularna glumica, koju smo gledali sa likom Derin u televizijskoj seriji Hayat Bugun / Život danas, poznata je kao jedna od traženih glumica dramskih projekata.

Hande Dogandemir, koja je nedavno imala nesreću zbog kratkog trajanja svojih serija, izašla je pred obožavaoce na scenu sa svojom pozorišnom predstavom prošle sezone. Glumica je poručila da će u novoj sezoni nastaviti pozorišnu predstavu pod nazivom Krokodil Ates.

Poznata glumica je takođe otišla na set za novi film.

Film Yaren Leylek

Hande Dogandemir, koja je otišla na set za glavnu ulogu u filmu Yaren Leylek sa dva uticajna imena kao što su Bugra Gulsoy i Seckin Ozdemir, igraće ulogu u veoma posebnom filmu. Glumica, koja je veoma uzbuđena zbog ovog projekta rekla je:

„Ući ćemo na set sa divnom ekipom, divnom glumačkom postavom, divnim rediteljem i imamo sladak scenario, veoma sam uzbuđena. Zaljubljena sam u svoj posao. S druge strane je pozorište, nastavljamo u novoj sezoni. Dobro sam raspoložena jer sam osoba koja je srećna dok radi.”.

Nedavno je ekipa filma počela snimanje u Bursi. Film Yaren Leylek bi trebalo da se sastane sa publikom u novembru. Onur Uzun je reditelj filma u kome će biti ispričana bajkovita priča o prijateljstvu.

NOVO - Atakan Hosgoren uživa u svom liku i seriji Donence

By: TV Exposed