Počelo snimanje drugog dela filma Ask Taktikleri

Turski film Ask Taktikleri | Ljubavna taktika emitovan je na Netflixu i postao veoma zapažen. Projekat je dobio velike pohvale, ali i dobru gledanost.

Počelo snimanje drugog dela filma Ask Taktikleri

Foto Credits: IMDB

Vrlo brzo nakon odličnih rezultata gledanosti filma Ask Taktikleri | Ljubavna taktika, ljudi sa Netflixa su doneli odluku o snimanju drugog dela. Kompanija Lanistar media je juče, u subotu 23. jula objavila da je snimanje filma, odnosno nastavka ovog popularnog filma otpočelo. Na poziciji režisera je Recai Karagoz. Direktor fotografije je Olcay Uguz.

Glavnu ulogu će ponovo tumačiti Demet Ozdemir a ostaje da vidimo ko će se sve pored ove sjajne glumice pronaći u glumačkom kadru ovog projekta. U prvom delu filma, glavnu mušku ulogu je tumačio Sukru Ozyildiz i činio zaista sjajan par sa Demet. Očekuje se da se Sukru pojaviti i u drugom delu ovog filma.

Ozdemir je na set filma Ask Taktikleri 2 došla skoro direktno sa seta serije Izmedju sveta i mene. Glumica je do nedavno radila na ovoj novoj seriji digitalne platforme Disney Plus, da bi nakon kraćeg odmora stigla na snimanje nastavka njenog novog filma, odnosno novog dela starog filma.

Nakon snimanja ovog projekta, Demet Ozdemir će reći sudbonosno "da" svom vereniku, muzičaru Oguzhanu Kocu. Uzbudjenja u životu ove sjajne turske glumice ne prestaju. Za one koji nisu pogledali film, tu je i video najava prvog dela.

NOVO - Letnje turske serije u problemu - Šta je razlog?!

By: TV Exposed