Turski film Bergen sve zapaženiji

Kompanija DigiLUP analizirala je stanje na društvenim mrežama u Turskoj. Ovaj put u centru pažnje su bili filmovi.

Turski film Bergen sve zapaženiji

Foto Credits: IMDB

Među filmovima u Turskoj, najviše se priča i piše o filmu Bergen. Reč je o projektu koji je doneo priču o životu istoimene pevačice i njenoj tragičnoj sudbini. Od same najave da će film biti sniman usledile su otežavajuće okolnosti. Bivši suprug ove pevačice, koji je i usmrtio Bergen se protivio snimanju filma, ali je on ipak snimljen i uspešno se emituje. Glavni lik u ovom projektu je tumačila Farah Zeynep Abdullah.

Reč je o filmu koji se i dalje uspešno emituje u bioskopima širom Turske a na društvenim mrežama je pomenut preko 138.800 puta. U pitanju je ubedljivo najbolji rezultat u odnosu na sve druge filmske projekte.

Na drugom mestu je američki film The Batman sa 14.200 pominjanja, čak 124.000 manje od filma Bergen. Na trećoj poziciji je još jedan turski film Kesisme: Iyi ki Varsin Eren sa 5.300 i više. Četvrta pozicija je pripala filmu Dilberay.

Pozicija broj pet je pripala istorijskom filmu Malazgirt 1071. Reč je o projektu u kojem glavnu ulogu tumači Cengiz Coskun i koji je izazvao veliku pažnju tokom snimanja. Ta pažnja i interesovanje se po svemu sudeći nisu preneli i na sam film i njegovu radnju.

NOVO - Burcu Kara u seriji Hakim | Sudija

By: Milt-TV Exposed