Novosti o serijama Hercai i Bir Zamanlar Çukurova

Snimanje novih epizoda pojedinih serija u Turskoj je već počelo (Kurulus Osman), a nekih se očekuje u narednom periodu. Bilo je dosta pitanja kakva je sudbina serija Hercai i Bir Zamanlar Cukurova. Prema turskom novinaru Birsenu Altuntasu, i Hercai i Bir Zamanlar Cukurova su već završili svoju trenutnu sezonu i vratiće se tek sa novim ...

Novosti o serijama Hercai i Bir Zamanlar Çukurova

Snimanje novih epizoda pojedinih serija u Turskoj je već počelo (Kurulus Osman), a nekih se očekuje u narednom periodu.

Bilo je dosta pitanja kakva je sudbina serija Hercai i Bir Zamanlar Cukurova. Prema turskom novinaru Birsenu Altuntasu, i Hercai i Bir Zamanlar Cukurova su već završili svoju trenutnu sezonu i vratiće se tek sa novim epizodama tek na jesen (septembar).

Hercai je svoju drugu sezonu završio 27. marta, epizodom 38, dok je Bir Zamanlar Cukurova, koja je takođe bila u drugoj sezoni, završila 9. aprila u epizodi 63. Obe produkcije su prikazane na ATV kanalu u Turskoj.

Serija Hercai se snima u provinciji Mardin, a Bir Zamanlar Cukurova u Adani. Zabranom putovanja zbog pandemije koronavirusa, produkcija je odlučila da se vrati na scenu tek naredne televizijske sezone - na jesen.

Međutim, prema rečima producenata, poslednje epizode koje su emitovane iz obe produkcije će biti i kraj sezone. Prodecent serije Hercai Banu Akdeniz, objavio je na društvenim mrežama da je scenario za treću sezonu ove serije već završen.

By: TV Exposed