Gokhan Alkan kao košarkaš u novoj seriji Kralice

Turski glumac Gokhan Alkan pojaviće se na Kanalu D kao muška glavna uloga u TV seriji Kralice / Kraljica, koja će biti prikazana sledeće srede.

Gokhan Alkan kao košarkaš u novoj seriji Kralice

Treba napomenuti da se glumac, koji će se od 22. marta ponovo sresti sa publikom na televiziji, kloni digitalnih serija i zanima ga samo televizijski projekti. Gokhan Alkan, kojeg poslednjih godina gledamo samo u TV serijama, preferira uloge u kojima može da se usavršava.

Nakon lika Karana u TV seriji Zengin ve Yoksul / Bogati i siromašni u sezoni 2016 – 2017, poznati glumac se pridružio timu Yasak Elma / Zabranjena ljubav i impresionirao publiku likom Kerima. Međutim, ova uloga je bila i kratkotrajna i sporedna.

U sezoni 2021-2022, lik Ferita u seriji Kalp Yarasi, odrazio se u svetu serija kao veoma snažan primer glumčevog dokazivanja svojih sposobnosti. Podsetimo, posle zemljotresa koji je teško pogodio Antakiju, uništena su i mesta na kojima je serija snimana.

Novo iskustvo

Glumačko putovanje Gokhana Alkana sada će predstavljati potpuno novu priliku za iskustvo. Glumac, koji će glumiti poznatog košarkaša u seriji Kralice, imaće priliku da u novoj ulozi odrazi svoje fizičke prednosti. Ipak, čini se da je najvažnija prilika nove serije za Gokhana Alkana da se poboljša u košarci.

Gokhan Alkan, koji je bio veoma uzbuđen zbog lika po imenu Ateš, rekao je: „Za lik Ateša, ja sam kao zemlja koja nikada ranije nije bila obrađivana. Bio sam veoma uzbuđen što neko poput mene, ko igra košarku samo među prijateljima, igra košarkašku zvezdu.”

View this post on Instagram

A post shared by Gokhan Alkan (@gokhan_alkan)

NOVO - Adim Farah i Cop Adam u još jednoj borbi!

By: TV Exposed